P fest

Igår hade score personalfest hela långa dagen. Grymt väder hade vi också. Vi startade med paintball och körde sen vidare med sumofotboll och flera aktiviteter. Efter detta fortsatte vi på score där de blandades friskt med drinkar och shots.. Som det alltid är på pfester så blir det ju lite lätt överdrivet med förfriskandet. När vi runt midnatt väl kom vidare klarade jag 1 timme sen var det tack å hej. Hem och tvärsomnade med en välförtjänad träningsvärk. Var hursom en riktigt bra dag! Är väldigt tacksam för att jag har 2 jobb jag verkligen tycker om. Fin fina människor som framkallar skratt!!! Vet att det är många fördomar emot många men det känns typiskt människor att störa sig på något som egentligen behöver störas på! Nog om detta! God kväll ;)


Fäst hos LL

Vi sitter på balkongen och njuter av våren! Trevlig Valborg alla kära


peniz

Marcelo som deltar i årets Big brother ger ordet äcklig ett helt nytt ansikte.
Har fan aldrig äcklats så mycket av någon som deltagit i ett tv program som honom.

Såga isär mig.



Ibland önskar jag att man kan kunde såga isär huvudet och plocka ut vissa delar som gör att man tänker på ett visst sätt och montera dit dom tankarna man iställer vill att man ska tänka.
Jag sliter med ett beslut där båda lösningarna är lika fel.
HUR FAN GÖR MAN DÅ?
Det värsta är att göra ett val och sen inte kunna ändra, för när man gör detta val då går det inte att gå tillbaka.
Varför kan man inte ha en låtsasvärld där man kan pröva och sen sudda om det inte blev som man ville ?!

Detta år alltså.. det har fram tills nu bara bestått av massa " Ska jag eller ska jag inte".

Söker någon som kan bestämma åt mig.
Någon som tydligt kan fastställa alla konsekvenser av följande val.

Skicka cv och tidigare mertiter till [email protected]

Häj.

Natta

Jag beslutade mig för att det gick vara nog med sjukstuga idag och tvingade mig till jobbet. Bra dag ! Fått mycket gjort mellan allt snytande. ikväll skulle jag och Linda kolla på kärleksfilm. Linda fick välja.. Hon valde the grey.. En cp dålig film där alla blir uppätna av vargar... Ligger och läser bloggar samtidigt som detta pågår. Linda är jätte insatt. Hon kommer efter detta aldrig mer få välja film. Godnatt


Hällvettttttteee

Christoffer började att vara sjuk förra veckan.. Sen Linda. Jag gick stolt och sa att jag blir aldrig sjuk för mitt immunförsvar är så jäkla bra., i förrgår började jag känna mig dålig och idag vaknade jag upp med en golfboll i käften. Niklas är i stan och sov hos mig.. Han har klippt sug och ser exakt ut som Putte... Kändes nästan som att det var han som låg bredvid mig imorse när jag vaknade. Längtar verkligen tills han kommer hem nu. Hursom insåg jag att jobbet bara var att glömma idag. Niklas gick och handlade frukost åt mig och josef kom hit med choklad. Linda har har lagat mat åt mig.. Kan ju inte klaga på att jag har världens bästa vänner inte. Måste vakna upp och må bra imorgon för jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Nedanför kan ni se hur Niklas lagar kuckelimuck medicin.


Milen idag !

Att jag varit ute å gott typ 1 mil med Jennie och teddi idag är bara sjukt fast ändå underbart!!! Kanske borde bli en vana... Vet dock inte hur jag ska göra för att hålla ett sådant löfte..


Nu ska här ätas!

Vi har mys hemma hos oss och ska strax baka skaldjurspaj. Muums. Funderar på att öppna en bubblare jag fick i 25 års present... Bara för att njuta av ledigheten.


Blä

Vi har sovit hemma hos Jennie.. Jennie har redan åkt till jobbet och Linda är sjuk och sover. Har ingen ork att gå on till stan idag. Är fortf bakfull sen torsdagens bravader. Min älskade bästa vän David är ju hemma och vi var ute på dans och härj och hade riktigt kul. Dock får man ju alltid betala för hur kul man faktiskt har... I illamående en hel dag.. Inte alltid men igår var det minsann så. Nu ligger jag här och hör Linda snarka... Det ser ut att regna ute också..


Lager 157 ?



Jag sitter i butiken och jag kan säga att Arkaden har fan ekat värre än någonsin idag.
Ho Ho ho ho......
Längtar bara tills klockan slår 17 för då hämtar Giselle mig.
Vi ska åka ut på någon smygöppning för Lager 157 som jag dock inte riktigt vet vad det är.
Vet att det ör kläder men det är typ allt jag vet.
Ska iallafall bli roligt.

ikväll...ja vad väntar denna kväll?
Hade det varit vår som det egentligen borde vara nu hade ju kanske en uteservering varit på sin plats eller kanske en tur till skutberget.
Men nej...jag tror de blir jag och 2 filmer.




Jag är så ivrig nu.
Vill bara att sommaren ska komma !
Det är en olidlig väntan.
Här är en perfekt somardag.
Jag och min älskade Emma i Strömstad sommaren 05.
Sittandes på kärleksudden utanför Annicka.


Ansiktet.



Igår skrev jag en status på Facebook som löd :
Efterlyser manualen för hur man bör bete sig här på ansiktsboken!? För är det så att du 1. Checkar in, då har du tydligen för stort behov för att visa vart du är och vilka du är med och det är ju inte bra. 2. Lägga upp bilder och statusar på dina barn..detta retar upp andra och sägs vara för ointressant och tråkigt. 3. Bilder på dig själv..inte heller ok då du kan uppfattas som för självgod..4. Bilder på vad du äter, tydligen något som kan framkalla hat. 5. Statusar om något roligt som hänt uppfattas nu mer som skryt.....så jag undrar nu vem som sitter på manualen? Den som har ett ex kan väll skicka en kopia?
Detta var ett litet pekfinger till mig själv och till alla andra som gnäller och dagligen stör sig så sinnesjukt mycket på andra människor ( inne på facebook).
Jag kommer på mig själv logga in på facebook och svära högt över att min gamla klasskompis från årskurs 6 lagt upp 40 exakt likadana bilder på sitt barn och skrivit " Snart ska jag och lilla blabla äta gröt och sen ska vi mysa med hans nya björn och sen ska vi sjunga nattsaga" 
Jag skrollar vidare och hittar någon jag lärde känna i spanien som ännu en dag lagt upp en bild på sig själv när hon står i spegeln och plutar med sin mun som nu har gjort i 3 månader och varje gång ser hon likadan ut.
Jag svär och häver ur mig massa piss..
Piss är precis vad det är för EGENTLIGEN vem är JAG att dömma vad som är okej att lägga ut och inte ?
Finns garanterat folk som sitter och svär över det jag gör där inne.

Det finns något som stör ALLA.
Om man uppdaterar om vädret.
Om man skriver om sina barn.
Om man skriver om att man festar.
Om man lägger ut bilder på sig själv.
Om man lägger ut bilder på mat.
Om man berättar om något bra/kul som hänt.
Om man checkar in.
Om man skriver något för öppet..

Denna lesta kan göras oändlig för det ska alltid vara någon som stör sig.
Det jag dock tycker är lite kul är att om det snöar som de gjorde igår eller när första avsnittet av wermland forever visas då skjuter hela jävla facebook i taket och ska mölja ut sitt hat. MEN hur många gånger loggar man in och så har lika många hyllat en och samma sak som alla är glada över ?
Varför ska vi sprida så mycket negativ energi istället för positiv ?

Jag tänker därför verkligen försöka sluta störa mig och om jag nu stör mig så jävligt får jag helt enkelt blocka personen i frågas statusuppdateringar.
Sen ska jag fortsätta checka in så fort jag har lust hur jävla mycket det nu än stör folk.
Jag tänker lägga upp bilder och jag tänker både skriva positiva och negativa statusar.
Punkt.

Kul sällskap

Vem ens spelar rumble??? Iphonen har förstört våra mys kvällar.....


Vi gifte oss ju på låtsas

OBS ; detta är enbart på låtsas :)) Calligraphen ville ha ett alternativt par med udda stil för att göra reklam för att dom kan fixa alla typer av stilar !


Skönt

Sover hos Jennie. Hon har ju teddi sen förr och är idag extra hundvakt åt Smilla. Smilla = luktande hund av större sort. Hon ligger på min sida och morrar om man försöker flytta henne.... Great....


Så jävla bra dag !



Den här dagen är helt insane.
Giselle kom och hämtade mig, vi hade en jättebra morgon med massa planering.
När vi var klara kom Frida in och berättade att hon vill börja hyra plats här från 1 maj för naglar och fransförlängning så nu är det bestämt och klart - UNDERBART.
Sen började jag måla i lokalen bredvid som vi också ska ha nu framöver och när jag sitter där inne och målar kommer från ingenstans DAVID EHN in !!!!!!!!!!
David min bästa David !!!!! Han har ju bott i London dom senaste månaderna men är nu hemma i en hel vecka.
Fantastiskt, Fantastiskt !!!!

Ikväll ska jag till Jennie på mys.
Patrik åkte imorse.. vi har haft en bra helg.
Va på bio igårkväll American Pie reunion , den va över alla mina förväntningar. Skrattade så jag grät.

Mina vänner mina älskade bästa vänner vad skulle jag göra utan er ?!

Wermland forever.



Herregud vilket jäkla liv det blev på hela värmland ?

Jag säger som så hära va.
Jag är enig i att man vill ta upp kudden framför ansiktet var femte sekund och gömma sig, och visst det hela känns stelt och väldigt krystat men samtidig så tror jag att få människor som inte äger talangen för det skulle kunna göra detta så mycket bättre.
Det jag tycker är synd är att det känns som att dom läser repliker.. Kunde dom inte ha fått prata mer fritt ?

Sen kan man självklart ha åsikter om varje deltagare och tycka si och så men jag tror att denna stad skulle störa sig på 8 av 10 personer som medverkade i en sådan här serie, det känns som att de liksom ligger i allas natur att alltid ha något negativt att tycka.

Det jag inte kan förstå är vad alla är så jävla arga över ??
Jag förstår att alla tycker olika men allt detta hat som folk bara skriker ur sig ??!! Jag hade inte tilldelat någon av deltagarna någon oscar men det tror jag heller att dom hade förväntat sig dock känner jag inget behov av att skriva ut arga facebookstatusar eller gå in på flashback och skriva att tjejerna som är med är slynor osv..
Varför skulle tjejen som vaxade sig vara en slyna ? För att hon vaxade sig ? För att alla killarna ville ha just henne ? Eller för att hon helt enkelt ser bra ut ? Jag måste ha missat när hon låg runt och betedde sig som en slyna helt enkelt.


Jag vet ju att det finns så jäkla många mer program som folk hatar eller tv profiler man stör sig på men just denna dag skulle hela karlstad minnsann skriva ut sin förakt för just detta program.
Läste överallt i tisdagskväll om att värmland nu är utskämda och att ingen ville erkänna att den var ifrån Karlstad efter att detta hade visats.
HALLÅ !!!!
Tror ni på allvar att någon ifrån typ Göteborg sitter och tror att detta program representerar hela vår stad ? Att alla människor ifrån värmland är som dom i programmet ?
Herregud.

Såg dessutom en fråga som löd:
Kan någon bara förklara vad hela syftet med serien är ?
Ja, inte vet jag...kanske var tänkt som underhållning ????????
Precis som program som Bigbrother, Djungels drottning, Bonde söker fru, Farmen osv osv osv.

Att sådana program sen är värdelösa och pinsamma att titta på är ju en sak för sig.
Men om man blir så illa berörd så kanske man inte borde titta.
TV3 verkar ju iallafall ha skapat reaktioner och mycket snack om serien och det antar jag är det dom strävar efter och verkligen verkar ha lyckats med nu när hela värmländska folket har fått ventilera av sig i alla dessa attacker.

Låt oss hoppas.



Att den riktiga varma våren kommer tillbaka inom en mycket snar framtid.
Är kallt ute idag, riktigt kallt.
Jag som uppenbarligen har en hjärnskada satte på mig linne under en tunn skinnjacka och gick ut imorse...
Bra tjej.

Kursen igår då.
Riktigt bra ! Kändes helt fantastiskt att få skjuta hål i någon annan öra och näsa.
Det va otroligt lärorik om inte annat.
Eftersom vi som deltog tog hål på varandra fick jag ju några skjut i örat igår,haha.   Tog ut alla förutom 1 i bråsket.
Har tagit där 2 gånger tidigare med kanyl men det har aldrig läkt så nu prövar vi igen.
Var iallafall 1000 gånger skönare att ta med pistol där uppe en kanyl.
Nästa kurs blir navel.
Efter de blir det upplärning med kanyler men det får bli till hösten/vintern.
Nu börjar jag med öron,näsa och navel.
Jag och Claes kom hem sent på kvällen och då var Patrik här och väntade.

Skönt att ha honom hemma ett par dagar nu.
Vi satt uppe i evigeheter och pratade om viktiga saker.
Det känns alltså så skönt när man ha gjort det. Glömmer bort ibland hur brutalt ärlig jag faktiskt kan vara emot honom utan att han anser mig vara sjuk i huvudet.

Denna helgen spenderar jag i garderoben på Score.
Jag hoppas på ordentlig underhållning.


Trevlig helg göstas ;-)

Vi har mys!

Jag ska ju på piercingkurs imorgon i Göteborg och i samband med detta åkte jag och Claes ner idag. Vi har käkat gott,bara gått omkring och myst ! Nu är vi på hotellet! Ska upp 6.00 för att trycka Frukost och sen åka till kursen. Efter imorgon är jag diplomerad för öron och näsa!!!! Älskar att vara här, älskar att bo på hotell. Tack pappa för att du gav mig den här hotell natten! Tack Claes för att du styrde bil och hängde med.


Återförening!!

Igårkväll låg jag och tittade på massa liveklipp med Guns och Mötley jag kom av en slump in på Sweden rocks hemsida och ser att Mötley kommer den här sommaren................... Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan men det va ren skär obeskrivliga lycka! Mitt hjärta stannade i några minuter.. Just för att jag sista tiden har gått runt och tänkt på att jag förmodligen aldrig mer kommer att få se dom live. Jag såg att dom varnat för att det var lite tickets kvar och jag vet ingen på rak arm som skulle vilja punga ut 1300 för att dra ner till Skåne med mig så jag tänkte att jag köper en biljett och drar själv om nu ingen hänger på. Lycka!!!!!!!!!!!!!! Patrik säger att han vill följa med nu. Det skulle kunna bli kul. Men ska han med ska han kunna sjunga med i varje låt samt vara klädd i en utstyrsel jag valt ut ;) Nu har jag helt klart något att se fram emot ! Tack Mötley


Hemma med Manson

Haft en underbar påsk och en riktigt bra dag på jobbet. Gick hem i en orkan! Nu har jag precis satt mig i soffan med Marilyn Mansons tour dvd som jag fått låna av en man vid namn freddy som till skillnad från typ alla andra i min omgivning har fantastiskt bra musiksmak! Jag gillar kanske ett 20 tal låtar med Manson.. Det är mycket av det han kör som är för skrikit för mig. Dock är han en otroligt intressant karaktär. Oavsett om man ogillar hans musik eller inte är hans bok att rekomendera just för att han är så intressant. Jag var live på Manson 2005 och det va minst sagt minnesvärt!


Bra kväll


Neeej

Jag vill inte gå upp än oavsett om det är sol eller inte. Ska kolla på shutter Island för hundrade gången.. Leta efter mer bevis för att min teori stämmer.


Mammi

Är så söt


Gla pösk

Efter en trevlig kväll igår sitter jag hemma hos Mamma och inväntar middag. Hela tjocka släkten ska mumsa i sig ägg. Skönt att solen kom idag då !!? Glad påsk på er :)


berövad.



Ja, jag känner mig lurad och bestulen.
Påsk och Julafton har nu liksom bytt med varandra ?
Det va 13 plus och sol och inte ett enda snökorn hemma hos Pappa vid jul.
Nu under påsk tar vi fram samma mat och påskmust ist för julmust MED SNÖ...............................
Min långledighet som jag sett fram emot täcks med snö.
Mina planer om att inviga altanen och grilla kan inte blir mer oaktuellt.


im so sad.

berövad.



Ja, jag känner mig lurad och bestulen.
Påsk och Julafton har nu liksom bytt med varandra ?
Det va 13 plus och sol och inte ett enda snökorn hemma hos Pappa vid jul.
Nu under påsk tar vi fram samma mat och påskmust ist för julmust MED SNÖ...............................
Min långledighet som jag sett fram emot täcks med snö.
Mina planer om att inviga altanen och grilla kan inte blir mer oaktuellt.


im so sad.

Spöken och annat djupt så här på skärtorsdagsnatten.

Ligger hemma i min stora säng som just nu känns väldigt tom. Linda gick till Christoffer för flera timmar sedan och jag har haft seriemataton. För ca 2 timmar sedan när jag satt i vardagsrummet så öppnades ytterdörren av sig själv och nu har det på övervåningen pågått ett rejv i snart 30 min. Låter som flera människor kör längdhopp där upp. ( på övervåningen bor ensam tant som är 92 år och knappt kan gå med rullator) dessa konstiga äkte uppstår då och då. Jag och Linda har kollat upp om det kan va hemtjänsten men dom kommer sista gången kl 21.00-22.00. Jag har igen kollat efter bilar, cyklar och lyssnat om
Någon gått in eller ut ur porten men icke... Så här ligger man själv i ett stort gammalt spökhus. Blä. Lika bra att ligga och grubbla på allt och inget. Grubblar just nu på när man får den där känslan av att veta att något är rätt till 1000%... Den uppstår så sällan.. Vart fan ska man bo ? Ska man glytta? Ska man inte flytta? Ska man gå den eller den kursen? Ska man våga lita på den eller den personen? Ska man pensionspara eller inte? Ska man köpa en lägenhet eller ett hus eller blir man låst då? Ska jag bry mig om vad andra tycker eller göra precis som jag själv tycker ? Ska man gifta sig i så fall varför ? Ska jag vänta 3 eller 10 år med barn ? Borde jag börja träna ? En jävla massa frågor alltså... Men å andra sidan när man har en såhär seriös underbar kille i sitt liv som det verkar som att man kommer dras med livet ut kanske det är slitsamma?


SLUTA STÅ STILLA

Jag är ute och rushar på stan.
Jag har bråttom och det är sega jävlar överallt framför mig.
Folk tvärstannar mitt i en utgång och börjar småprata BARA FÖR ATT.
Hallå kan hela världen lära sig att man INTE stannar mitt  i en utång/ingång, logist sett fattar alla att det liksom stoppar upp hela flödet.
Sen kan alla med barnvagn plus 4 barn som går bredvid få en egen gångbana, samt alla pensionärer !




Det va inte igår

Man spelade memory:) jag och Linn kör en omgång innan vi går hem.


Väldigt svårt att förstå detta..

Kan någon vänlig själ förklara för mig hur deltagarna i big brother lägger sig en bikt rakt framför en kamera utan täcke och kör en taskig mjukporrfilm och dessutom innan det börjas ber om ursäkt till sina familjer??????????? Tänk er att sadla upp för era föräldrar och släkt inför hela Sverige och inte ens dra ett täcke över!?!?! Den kan jag bara inte förstå..


Romantisk middag för 2

Jag och Jennie avnjuter en utsökt middag hemma hos henne samtidigt som Färjestad förlorar och hela Karlstad gråter...tråkigt att dom inte kommer vidare men men det är inte mycket att göra något åt det hela...


Vissa säger

Att jag har för mycket smör på mina mackor....


Påsken har aldrig uppskattats så mycket som nu.



Jag har aldrig tänkt på att påsk är någon speciell högtid och egentligen gör jag väll inte det nu heller MEN påsken medför att Arkaden stänger igen sina portar på alla det röda dagarna plus reduserad öppetid på skärtorsdagen samt på Lördag.
SÅ UNDERBART!!!
PLUS att jag är ledig från Score !
Förstår ni ?
På Torsdag slutar jag 16.00
På fredag har jag en isättning av extensions men det är allt sen är jag ledig enda tills på tisdagen !!!!!!!!

Detta ska ju måste ju självklart firas.
En fest är på sin plats. På fredag ska jag oavsett hur många som kan och vill komma grilla, dricka vin, lyssna på massa bra musik och bara njuta av att våren är här och att jag har några dagar ledigt.

Kan inte minnas när jag senast hade ledigt så här länge.
Jo, det kan jag föresten.
Malaga resan i September....så nu är det minnsan på sin plats.

Nu ska jag släpa mig till sängen.
Godnatt kära.

Heting;)

Så här på kvällskvista tänkte jag bara bju på en läckerbet ;) gillar speciellt rosa tröjan. Mjauu


Ordentligt lurad.

Min sambo Linda dejtar sen några månader tillbaka en stilig karl vid namn christoffer. Dom är inte tillsammans men dejtar seriöst. Igår va Linda och Jennie utan medans jag jobbade. Imorse när jag skrev till Linda och frågade vart hon var svarade hon först inte. Dock svarade Jennie och sa att Linda hade träffat en föredetting som hon avgudar och att dom två hade fått till det. Linda skrev ett kort sms om att hon var hos Christoffer och att vi skulle ses hemma strax. Jag frågade om gårdagen och hon slutade svara. Jag sitter i sms konversation med en panikslagen Jennie som drar på om att Linda sitter illa till och inte kan svara när vi ringer. Jag blir irriterad över att Linda har ljugit för mig och ringer oavbrutet utan svar. Efter ett tag får jag ett sms av Christoffer som uttrycker sin oro över att Linda aldrig kom hem till honom igår och nu inte svarar när han ringer och undrar om hon är hemma. Jag får ångest och hittar på en lögn om att jag inte är hemma. jag ser dessutom att Linda och en annan tjej som va med Dom ute igår skrev om hur dom skulle ta sig ifrån kommunen dom befann sig i.... Detta drama pågick några timmar tills Linda väl kommer hem och inte kan hålla min och brister ut i skratt om 1:à april!!!!
Jag tänkte verkligen inte en enda gång på att det var 1:à april !!!! Så jäkla lurad!!!!


Vill inte gå upp....

Jag vill inte gå upp....mata mig i sängen, tvätta mig, massera mig och sätt på en bra film någon !!


Näääää


RSS 2.0