I mörkets vardasrum.

 
 
Jag & David har ännu inte hunnit lyckas skaffa oss en lampa i vardasrummet...vi har helt enkelt inte hittat någon som passar oss.
Vi vill ha en gammal kristallkrona men de kostar penninger och penninger måste man vara varsam med så de får allt vara mörkt här ett tag till.
David har åkt till sin flickvän som fyller år i Göteborg så här sitter jag i mörksa vardasrummet och tittar på en stor tavla jag köpte förut idag.
Linn kommer hit snart så då ska den spikas upp.
Eftersom den här sommaren sög så snorigt så har jag inte ens orkat vara ledsen över all kyla och regn som existerat sista veckorna. Allt är välkommet.
Nu är de tillochmed ganska mysigt med alla ljus tända, lite vin och fin musik.
 
Imorgon är det final.
Sista fukking dagen jag har smyckena i butiken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eller ja dom kommer väll städas ur under fredagen och nästa vecka men imorgon är liksom sista dagen officiellt.
Det är ju dessutom tjejkväll i staden och massa annat skojj händer i staden så de passar fint.
För ett år sedan exakt på den förra tjejkvällen hade vi ganska precis flyttat in i Arkaden och alla butiker låg kvar och de planerades för fulla muggar med modeshower och massa kul.
Vi hade ett brutalt försäljningsekord och var med i tidningen och just där och då kändes det som att jag aldrig skulle kunna vilja göra något annat yrkesmässigt under hela mitt framtida liv.
Ack så fel...haha.
Hursom imorgon blir de kalas hela dagen.
Allt kommer säljas för löjliga priser, godis och vin ska förtäras och om jag har ork och lust ska jag fan gå ut imorgonkväll och fira/sörja med 1 shot eller 2.
 
 

Jaaa tack.

 
 
 
David och jag sitter hemma vid köksbordet med våra datorer och 2 köppar kaffe och diskuterar.
Det blåser och är grått ute.
Pizza eller inte pizza ?
Bio eller film hemma ?
Många frågor utan svar..haha..
 
Den här dagen är en sånn där dag som om några månader inte längre existerar de finns ingen nytta med denna dag. Den bara är värdelös.
 
 

I ärlighetens namn.

 
 
 
 
Jag är ganska ofta ärlig om hur mitt liv ser ut i den här bloggen/dagboken. Jag skriver här ibland för att jag vill dela med mig av åsikter eller händelser men i slutendan skriver jag här för att ventilera om hur jag känner.
Man kan ju tycka att man ska försöka hålla sig inom ramar och de kan man ju såklart göra, de gör även jag skulle jag vilja påstå men ibland är man kryptisk och skriver i gåtor vilket jag just nu inte har lust att göra.
Vi kör ett all in inlägg så har vi det svart på vitt istället.
 
Vad tror ni att jag ska skriva om nu ? Jo självklart livets eviga problem som består av ofantligt många faktorer, den största är som jag tror många är eniga i - kärleken.
Bara det ordet är så laddat - kärlek.
Känns som jag börjar på en inlämningsuppgift här nu men så är inte fallet bara lite hederlig "tänka högt och återberätta" text.
 
Jag ska om man tror på astrologi vara född i eldens tecken och en ständigt återkommande beskrivelse av mitt stjärntecken är Rastlös, Velig, Nyfiken,tankspridd och överallt en glad personlighet.
Om jag tror på allt som står i horoskop ? nej nej nej... dock tror jag att vissa element kan beskriva oss en del av oss.
Om jag skulle förklara mig själv så är det kanske lite med dom orden... Jag är alltid rastlös.. Jag vill alltid ha mer och händer ingenting så ordnar jag ofta så att saker händer.
Jag har lärt mig flera  saker det här året, jag måste sluta tänka sönder allting...jag kan heller inte se skillnad på förälskelser och kärlek. Jag har lätt för att förälska mig och bli helt tagen av alla dess känslor som en förälskelse för med sig..Detta har hänt mig några gånger nu.
Det finns en tidsbegränsning på hur länge jag känner som jag gör . Ca 3 månader och sen svalnar allt ner och det är som att allt bara går ur mig.
Det finns bara en person de aldrig varit så med och det vet vi ju alla vid det här laget vem det är.
Vår kära Patrik Karlsson.
Vi har ett förflutet som kan ältas i dödagar och ALLA har en åsikt.
Antingen är det " ni 2 måste bara inse att ni inte kan vara med varandra" eller " ni 2 är själsfränder ni kommer alltid ha varandra oavsett vad som än händer" osv osv.. det finns så många teorier..
" Ni är varandras stora kärlekar men ni måste acceptera att det inte kan vara så föralltid" " Ni vill bara åt tryggheten ni kan erbjuda varandra" " Ni vill bara ha varandra när ni inte kan få varandra" blablablablaa.
 
Finns säkert sanningar i precis alla dessa teorier men de spelar ingen roll och jag förstår inte och ni förstår inte ..ingen förstår.
De kanske aldrig går att förstå ?
Jag har slutat leta efter förklaringar.. Jag vet bara vad jag alltid har känt oavsett om vi varit isär, med andra eller hatat varandra.
Jag vet vilka vi 2 är när vi är med varandra, jag vet hur de känns och vad vi har haft tillsammans.
Jag vet att vi nu för första gången verkligen gått så långt isär varandra att jag inte ser hur vi någon gång ska hitta tillbaka till varandra eller ens kunna vara vänner.
Det är svårt, väldigt svårt.
Hans familj är min familj, hans syster är en av mina bästa vänner och vi har enda sen tonåren delat bästa vänner/umgänge.
Vi kommer alltid vara bundna till varandra på det viset men så som de känns precis just nu har vi skadat varandra så djupt så att oavsett fast att jag saknar honom dagligen, varenda minut och sekund så spelar de ingen roll för vi har grävt oss en grav som jag tror de kan ta år att komma upp ur.
 
Jag kan helhjärtat ta på mig vårat slut den här gången.
Patrik gick in helhjärtat för oss 2 och det gjorde inte jag. Jag ville inte flytta ihop för jag var för upptagen med att bo med Linda, Jag ville inte åka på semester för jag ville jobba, Jag ville inte umgås för jag skulle sitta med bokföring..när vi gjorde slut gick jag vidare direkt och förälskade mig i någon annan. Så som jag behandlade honom ger jag honom all rätt att inte kunna förlåta.
Att veta att han är tillsammans med någon annan som inte är jag är ett straff jag varit rädd för enda sen första dagen vi blev ett par.
Rädslan för att han ska kalla någon annan för snosi eller älskling och mena det som han menade det när han sa det till mig första gången.
Det är tortyr och jag är ganska säker på att dom flesta av er vet vad jag pratar om.
Sånna här tankar plågar man sig själv med då och då när man vill vara personen med offerkoftan.
 
Freddy då? Du som va så lycklig ?
Jo, jag lovar er den killen är en av dom bästa jag träffat och vi har haft/har så kul tillsammans och jag var förälskad till himlen och tillbaka och jag tycker fortfarande väldigt mycket om honom men det är inte den sortens kärlek.
 
Mina kryptiska inlägg här om dagen kom av ett samtal jag och Patrik hade som mer eller mindre begravde den lilla "trevlighet"  mellan oss som möjligen fanns kvar.
Jag älskar honom oavsett och jag kommer aldrig riktigt kunna se mitt liv utan honom men just nu måste jag stänga av för att inte avlida i självömkan.
Detta lidande är så äckligt och oattraktivt att jag snart stryper mig själv med Davids kalsonger.
Så låt oss nu tillsammans sätta punkt för nu.
 
Jag vet inte vart jag och min rastlösa själ ska ta vägen och jag vet inte om jag någonsin kommer vara nöjd med något jag skaffar i mitt liv men vi startar med det jag är bäst på när jag känner så här : Vi gör en plan och vi flyr.
 
 

Vill inte.

 
 
 
 
Jag ligger i sängen och vill inte gå ur den.
Jag har ett perfekt seriemaraton med godis men Score väntar.
Freddy jobbar lika sent han så de kvittar iofs för jag har inte mycket bättre för mig oavsett.
David springe omkring här hemma och sjunger högt.
Han är inlove.
Hans flickvän kommer hit idag. Mysigt för mig och David att ha besök hela helgen.
 
Är dock jobb dygnet runt nu.
Jobb ikväll. Jobb hela dagen imorgon och hela kvällen imorgon.
Men det fina med det är att det resulterar i penninger.
Penninger är det enda jag vill ha nu så att jag kan åka härifrån om några månader och ta en paus ifrån verkligheten.
 
Det är det enda jag vill just nu..åka långt långt bort och stäng av all hjärnfrekvens.
 

Ledig torsdag

 
 
Det är sent, har haft en minst sagt vidrig kväll. Tog en tripp tillbaka i de förflutna och fick mig en fin påminnelse om varför saker och ting inte längre är på ett visst sätt.
Nokk om de.
Imorgon är jag LEDIG !! Underbart eftersom jag jobba hela veckan och jobbar hele helgen.
Jag och Linn ska på utflykt och sen på kvällen kommer någon jag längtat efter...min kock.. min Freddy !
Både han och jag ska jobba alla dagar men de blir iallafall lite tid tilllsammans och just nu behövs det väldigt mkt....
 

Schlutt.

 
 
Det finns gränser even for me.
Tack och hej asshole.

Dop, Forshaga och 3 andra grejer.

 
 
Inatt blev det sent, var mycket att göra på jobbet och kom hem  runt 03.30.. Kände mig som en utarbetad gammal arbetshäst när jag vaknade och skulle göra mig klar för att hitta ut till Isabelle och Roberts barns dop i Forshaga.
Hittade dit  och va där lite innan de började då jag inte kunde vara kvar på efterfikat. Dopet var fint, dop är alltid fina..men det är enligt mig för att barnen uppmärksammas och att det är fin gest att namnge barnen.. Jag är inget större fan av kyrkor och tycker det är ganska jobbigt med psalmer osv då jag har så svårt att finna någon mening med kristendommen och allt hokus pokus som är kring kyrkan.. NOG om det. Leo och Charlie var så fina & duktiga under hela cermonin. Prästen var annorlunda, hon tjöta på och skämtade och  verkade liksom ha humor.. det gillade jag !
Efter detta skulle jag hitta till Konsum i Forshaga..
Jahaa.....gick runt som ett jävla frågetecken och undrade vart jag var men sen hittade jag tillslut.
Hem för att möta Linda och fixa med de sista av allt som vi har kvar tillsammans av vårat tidigare hem.
 
Ikväll ska jag, Linda & Jennie ha vår going away kväll för Linda.  Blir sista gången på förmodligen en väldigt lång tid vi 3 gör något tillsammans.. :/
Låt oss hoppas att dett blir en kväll som förra årets kvällar.. en oförutsägbar kväll med toppbetyg och stört avslut.

Sweet disposition

 
 
 
 
Jag älskar att vara hemma själv just nu.
David är i Göteborg hos hans girlfriend och jag har sedan jag kommit hem pluggat in nya högtalare även i mitt rum.. det finns nu möjlighet att ha vrålhögt i vartenda rum.
Jag älskar musik..jag kan inte ens beskriva i ord hur mycket det betyder för mig.
Vem fan behöver TV ? haha.
Jag har inte haft på TV:n sen Linda flyttade ut för snart 1 månad sen.
Jag vill bara lyssna på de jag lyssnar på just nu oavbrutet i 1 vecka.. gå runt här och kraxa med i texterna som den falsksjungande kråka jag är.
Jag kan röka ut genom fönstret i mitt eget rum ( Jag röker fortf på kvällen ;-)  ingen kan klaga.
Jag kan prata med mig själv och vara ett pshyko utan att vara ledsen över de just nu....haha jag vet hur stört de låter men va fan., jag är alltid ärlig emot er.
 
Jag ska fortsätta på mitt vita glas och drömma..
Godnatt Käraste ni.

Älskar älskar!!!!

Jag må ha det mest varierande välmåendet men idag är en dag då jag mår väldigt väldigt bra! Har varit på salongen och tagit hand om ett par kunder och nu är jag hos Linn. Vi har mys. Har flera jobbdagar framför mig hos Micke nu vilket är bra bra bra!!! Jag har Newz också, den 27 oktober är sista dagen mina smycken finns i butiken.. Efter detta är jag enbart i salongen när jag har bokningar. Den 27 kommer vår kära Frida ta över halva salongen med underkläder ifrån Viktoria Secret !!!!!! Hur bra?? Känns så otroligt lättande och braaa!!!


Fimpar

 
 
Igår kom äntligen min kära David hem. Han har ju varit i Umeå och pluggat 1 vecka men nu är han äntligen inflyttad och klar. Så jävla skönt att ha någon att säga godnatt till även han ligger i ett annat rum.
Underbart.
Nu sitter jag på Våxnäs och funderar på hur jag ska lägga upp den här veckan.
Alltid spännande nu för tiden eftersom man liksom aldrig riktigt vet.
Tycker dock om den här cirkus outleten. Allt från en spikmatta till en dretsnygg klänning från Nelly ihop med arbetskläder och vibrationsbälten..haha..
 
Nu till något man kan kalla omgång 487.
Jag har alltid påstått att man inte är så beroende av nikotin som många gärna vill påstå, dock är väll detta olika men jag hävdar iallafall att detta om man bara ger sig fan på det inte ska vara så svårt.
Nu har jag inte bestämt mig för att jag vil sluta helt men att jag vill röka betydligt mycket mindre än det jag gjort under sommaren.
Så förra Måndagen började jag med att lämna ciggen hemma på morgonen. Alltså inga cigg dagtid till att börja med. Sen får jag röka ca 3 cigg under kvällen.
Detta har jag sedan tänkt att minska till en enda nattcigg och förhoppningsvis sen till enbart helg och slutligen enbart fest eller speciella tillfällen.
Jag har under dagarna ingen panik, jag småäter inte, jag är inte sur och jag har heller inga andra problem pga detta...hade jag VELAT sluta helt ( vet att det är helt sinnesjukt äckligt att jag inte har hittat viljan till att sluta helt än) så hade det inte varit så jäkla omöjligt.
Så nu är vi inne på vecka 2 och det känns väldigt skönt !
 
Ikväll ska jag gå upp till min 92 åriga hyresvärd och be om rörmockare samt ny fläkt, önska mig lycka tee.
 
 
 

Perfekt söndag.

Fick makaroner och köttbullar till frukost idag.. Det är ju inte alla dagar man får det va!? Duschat i ca 1 timma.. Myst ned Linn och i eftermiddags var vi på en ultimat middag hemma hos Annkari. Äppelmos, potatis, kött/bacongryta.. Den kvinnan vet hur man skämmer bort 2 bakfulla damer. Nu ligger vi hemma med 2 stora godispåsar och kollar på film ! Precis så som söndagar ska vara:))


Beundransvärt!

Sitter på Mc donalds och väntar på min wrap. I kassan står en kvinna som jobbat på Mc donalds så länge jag kan minnas. Vi snackar säkert 15 år. Tror hon är chef över flera mc donalds här i stan.. Hursomhelst, denna kvinnan är alltid otroligt trevlig , proffsig och serviceminded. Hon jobbar på ett ställe som många anser vara värsta möjliga stället att jobba på och hon har säkert mött miljontals äckliga otrevliga kunder men hon är förmodligen så jävla säker och stark i sig själv att hon bara låter det rinna av! Sjukt imponerad är jag för det verkligen lyser om henne och man kan verkligen se att de inte bara är ett spel. Jag är själv duktig på att tänka service och stå och smila som en jävla pelikan men jag spelar ju oftast trevlig när jag egentligen ibland vill strypas... Men ska man jobba inom service så ska man fan vara proffsig nog att kunna fejka det där lilla extra., det värsta jag vet är när man betjänad av trötta otrevliga personer inom serviceyrken..


Drömmen för en pygme

Har köpt nya skor. Drömmens sko för en dvärgkvinna. Sneakers med kilklack. Bekväma som satan och passar till typ allt. Kommer aldrig kunna ta av mig dom...


channing...

Har ett nytt misson, kolla igenom alla filmer channing Tatum någonson medverkat i även om de så är en biroll med 2 repliker.
Att göra en film som Magic Mike är inte riktigt ok emot en ensamstående kvinna....blir daglig rutin på den.
 
 

Mycket.

 
 
Igår spenderade jag eftermiddagn och kvällen med Sandra och Leon.
Vi hade kaffe och smörgås mys, gick till stan, smygspanade på MC träffen nere vid tingvalla efter intressanta män men det fanns inte en eneste.
Sen badades det , nattade bäbi och efter det så kröp vinboxen fram. Vägrar liksom inse att balkongkvällarna är över...med lite filtar och kläder går det allt ett tag till.
 
Det regnade ute och jag va inte så otroligt sugen på att åka hem i regnet så jag sov kvar. Karln i huset var ändå bortrest så det passade sig perfekt.
runt 06 tror jag att Leon började låta, inte skrika utan bara massa läten.
Tänkte att han somnar nog om men IKKE.
så jag steg upp strax efter 7 och då hann jag med att bli dragen i håret, slajmad på samt en massa mysiga morgonpussar och kramar.
Jag måste ju säga att jag beundrar ALLA föräldrar som tar sig igenom det här med bäbisar och barn.. för varje gång jag umgås med bäbisar så inser jag bara mer och mer hur jäkla långt borta det är för mig.. inte för att dom är jobbiga utanför att det faller sig inte naturligt för mig..jag får ingen vill ha känsla...
Jag avgudar Leon han är helt underbar och jag förstår allt det här med att det är oförståligt för mig som inte har barn och hur man älskar dom villkorlöst och allt men jag älskar just nu mig själv mer än tanken på att älska någon så villkorlöst att jag inte längre kan dra iväg på asien resa i 4 månader själv och bara härja..( jag vet jag är för gammal för sånt egentligen men jag är en rastlös omogen själ)  och tanken på allt som komma skall med mitt ständiga flängiga liv så är det en jäkla massa år kvar men det passar perfekt för om jag klämmer ut en unge runt 35 då är Leon gammal nog att lära han/henne allt han kan ;-)
Det var hursomhelst väldigt mysigt att vakna upp med en tvärglad unge som bara ler för vad man än säger och gör och Sandra min fina, när jag smygtittar på er och jag ser hur det liksom lyser i dina ögon för att du älskar ditt barn så mycket så blir jag så glad att jag vill spricka!!!!
 
Just nu sitter jag och glor på avloppet i köket.
Det har ju självklart proppat igen så jag har varit iväg och inhanldat härligt monstermedel som ska lösa upp detta. Tycker inte jag ser eller hör någon skillnad än men de skulle ta 1 timma så vi får väll se.
Börjar 12.00 ute på wåxnäs.
Ska bli sjukt spännande och se hur de gick för dom igår då inte jag va där, va ju premiär igår. Hoppas dom fick mycket folk och att det även blir en del idag.
 
Ha en fin dag kära.
// Mitt namn är mycket och jag vill ha mer.
 

Tur att jag nästan alltid hör den där lilla rösten ändå.


Underbar morgon.

 
 
 
Jag verkligen älskar att vakna av mig själv.
Vaknade vid 9 och kände mig utvilad.
Gick ut i ett relatift städat vardagsrum och satte på Davids fantastiska "stereoanläggning" som tar ljudet till en ny nivå inom dessa gamla väggar.
Gått runt i pyjamas shorts, fixat tvätten, betalat räkningar, kollat på nyheterna och ska alldeles strax laga mig deluxe frukost.
Börjar först 12 idag.
Underbart att få uppskatta det nu när man jobbar kring helt andra tider.
 
Det är mycket som händer nu och det är spännande för det går upp & ner varenda dag och allt är så oklart fast just nu på ett skönt sätt. Förra veckan kändes de på ett dåligt sätt men nu har vissa sakar klarnat upp och då är det en skräckblandad förtjusning som igen tar start.
Ska umgänga med mitt godisbarn Leon och Mamma/ fru Boström ikväll.. Mys.
 
Låt oss alla hoppas att min nya plan går vägen och att allt löser sig en vacker dag även med den biten jag inte har en plan om.
 
Ha en fäntastisk dag kära.
 
 

Medan vi väntar.

 
Det kan aldrig sägas för många gånger.
De vi gör under vår tid  på jorden är att vänta.
Man väntar alltid på något.
Ett nytt jobb, en resa, kärlek, ett nytt hem, barn, mer pengar, sommar, vinter, semester...bättre tider.
Jag har en enda sak jag bryr mig om att vänta på och det är värt att vänta på tills den dagen jag inte längre andas..
Under tiden jag väntar är de dock värt att må så bra de bara går och det är det verkligen värt att försöka hålla sig till.
Jag har inte det jag helst av allt vill ha men jag har en jävla massa annat och det är bara att hålla tillgodo.
 
Den vidriga hösten är här och med den kommer vinter...MEN jag ska INTE låta det ta över.
Här ska de läggas fokus på helt andre ting.
 
Linn och Lillebror har varit här ikväll.
Vi har druckit hallon tee och myst ute på altanen med filtar.
Nu ska jag ännu en gång försöka få ner Magic Mike, en film alla kvinnor bör unna sig att se.
 
Natti kära.
 
 
 

Jobb , onda fötter och Gaston på hjärnan.

 
 
Satan va ont jag har i min arma lilla kropp.
Är så pinsamt ovant fysiskt arbete.
Har varit i salogen på förmiddagen och sent in på kvällen på wåxnäs och härjat runt i outletbutiken.
Det värsta är ju att de typ inte spelar någon roll vad man har för skor för de gör fan lika ont ändå.
Ryggen ska vi inte prata om.. jesus... ser inte bra ut för framtiden...haha
 
Min föredetta sambo Linda hämtade upp mig och vi åkte hit och avslutade med en fruktsallad.
 
Ska alldeles strax avlida i min säng.
Fastnade för en bild jag råkade få se på en dame som tydligen får andra att smälta.
När jag ser bilden så ser jag en gaston från skönheten och odjuret.
Men jaaa... man lär sig något nytt var dag.
 
 
Nu ska jag fortsätta läsa igenom astrologiboken jag fick igår och sen somna in i en djup sömn.
Godnatt kära.
 
 

När du är där så vet du.

 
 
Godkväll.
 
Jag ligger i monstersoffan och jäser.
Varit på middag hemma hos Lottas Mamma Kickan och tryckit i mig en middag som var helt enorm.
Pratat med Giselle i en längre evighet i telefon och ska snart somna in.
 
Ligger och funderar i vanlig ordning.
Det lär finnas en mening med allt.
Den här sommaren har vänt uppochner på  precis allting i mitt liv och jag är fortfarande så långt ner på botten när de kommer till trygghet,ekonomi och relationer som jag någonsin varit.
Dock tror jag att genom att känna så och verkligen slå emot bottens botten så kommer jag på något sätt att dra lärdom utav det här.
Jag kommer komma ut ur det och ha lärt mig mer.
Har varit som en dröm att ha Lotta här, satt uppe igår och tjata i timmar om allt och inget och hon är efter alla år och trots månader av uppehåll en vän som alltid förstår,lyssnar och vet hur hon ska ta mig.
Det ligger några riktigt tunga månader framför mig men jag är beredd att ta dom....
 
 

Myyyyys !!!

En gång familj alltid familj. Är så tacksam för att jag har dessa kvinnor i mitt liv !


Överaskningarnas dag.

 
 
 
Jag gillar att vara spontan när man har möjlighet till det..jag älskar överaskningar MEEEEN inte när ni alla bajskorvar ger dom på en och samma gång och jag inte kan kontrollera..haha.
 
Denna helgen är fylld av jobb och aktiviteter och det var även dagen igår.
Morgonen började med att jag stod och väntade på bussen i fett äckligt hår och får reda på att Freddy kommer hit betydligt tidigare än bestämt, rolig överaskning tyckte han men inte jag då jag planerat in 100 grejer under kvällen.
Åker vidare till jobbet som denna veckan är på wåxnäs , in i denna enorm lokal runt lunchtid travar LOTTA in.
Jag var mållös.
Chockad....
Så oväntat och verkligen helt underbart att krama om min vackra ständigt saknade Lotta.
Det är så sjukt för sista veckorna har jag saknat henne mer än vanligt.
Lotta, var ju i flera år den personen jag satt ihop med och i vissa perioder  går man runt och saknar det mer än vanligt och nu har varit en sådan period.
Jag hade lust att slå ner henne för att hon inte meddelat mig eftersom jag egentligen har hela helgen och början av nästa vecka fullpackad men nu får vi bara ändra om.
Börjar med att stryka av allt som heter jobb idag så vi kan ha en festlig kväll tillsammans.
 
Först ska jag iväg på Oxhälja med Linn och min föredetta svärmor sedan i eftermiddag ska jag sätta i hår på Fröken Frick som även hon är i stan denna helg.
Säger ju de, allt på en och samma gång !
 
Igår när jag äntligen kom hem så kom jag kocken hit och vi hade en jättefin kväll. Låg i mitt kolsvarta hus ( Linda var ägare till typ alla lampor) hade tända ljus, drack vuxet rött vin, lyssnade på all musik vi inte uppdaterat varandra med på 3 veckor samtidigt som vi åt pizza och rökte alldeles för många cigaretter.
Han är så fin och världens bästa kille.
Synd att jag är en invecklad psykpatient och att han även bor i Göteborg.....
 
Nog om det.
Nu ska här ätas remmar på oxhälja marknad.
Ha en fin fin Lördag

RSS 2.0