Har ju glömt

Att meddela er om en fantastisk nyhet. Min bästa Vän David flyttar in till 1a september nu när Linda sticker. Hur underbart är inte det ????:)))


Söndag i sin ära.

 
 
 

I alla dess funderingar.

 
 
kl 01.48 och jag är igång här igen.
Det är då jag tar mig tid att gå in här och ventilera.
2012:s nutida dagbok för min del, en öppen blogg som vemsomhelst kan läsa.
Vad hände med privatliv ? haha.
Jag skulle ha jobbat idag men fick veta ganska sent att vi var för många ikväll och jag fick vara ledig om jag ville.
Dum som jag var sa jag ja.
Det skulle jag inte ha gjort.
Jag och Franzen har visserligen haft en väldigt mysig dag och kväll men det här med att vara ensam hemma är verkligen inte min grej.
Den här veckan har varit förvirrande, så mycket olika känslor.
 
I måndags  var jag iväg med Freddys familj någonstans långt ut i skogen ovanför Arvika och fiskade och rodde båtar och hade en jättefin dag.
Har haft många nya kunder och jobbat en he del vilket har varit skönt.
Var på Lindas mormors begravning i Torsdags vilket var en jobbig upplevelse men samtidigt fin.
Det var ett fint avsked till en fin människa.
På kvällen fick Freddy träffa delar av familjen Johansson, Mamma ,hennes gubbe samt min lillebror. Det var en blöt , smått galen men trevlig tillställning.
Igår kom dagen, dagen med det äckliga datumet som river upp så mycket som man ibland tänker på men just dagarna kring denna dag tänker extra mycket på av någon anledning.
Jag hade Isabelle här innan jobbet och vi satt och tjötade ute på altanen...
Pratade om allt mellan himmmel och jord precis som jag har gjort hela dagen idag.
Alla dessa funderingar och tankar kring precis allt och inget.
 
Sitter vaken och bläddrar igenom gamla fotoalbum..
Måste sluta älta i det förflutna samtidigt som jag tycker att de är skönt att gå tillbaka dit ibland och få minnas hur saker och ting kändes och var där och då.
Det enda jag kan konstatera är att igenom alla dessa år är att jag har varit omringad av världens bästa människor och jag skulle inte vilja ändra på så mycket som en enda dag.
 
 

Tills döden skiljer oss åt

Jag ligger vaken. Som alltid när jag är själv... Antar att det är därför jag desperat försöker slippa det in i det sista. Efter att tjejerna åkte förut kollade jag på en skräckfilm. The black Woman.. Kissade och sket ner mig av rädsla. Läste efter det igenom 67988 bloggar. Sen va det slut och då kopplar alla tre miljoner underliggande tankar på. Allt det där som jag så gärna inte vill tänka på.. Det är den dagen nu alldeles strax. Den hittils värsta dagen i mitt liv. Den 27 juli då jag fick samtalet som berättade att hon va borta och aldrig mer skulle komma tillbaka. Nu på torsdag ska jag på Lindas mormors begravning.. Det får mig att tänka på hennes begravning... Som jag vissa delar inte ens kan minnas något av. Jag vill ringa till Patrik och prata med honom.. Prata om henne och om hur jag tänker. Men det är för tidigt och för känsligt för att göra just nu. Det blåser utanför och det knakar i väggarna precis som om det vore höst ute. När jag tänker på hösten växer klumpen i magen... Det känns som att denna höst kommer utvisa så mycket mer än vad jag ens anar. Bluuuhäääää !!!!!!!!!!! Jävla rövdretsblåsa vad jag borde förbjudas att vara ensam hemma ! Min största svaghet här i livet.. Tänk att vid 25 års ålder inte klara av att vara ensam hemma. Kanske borde uppta mina psykologiska erfarenheter för detta problem. Något måste ske för detta jävla ältande med kjedjerökande ut genom fönstret måste avta.. Godnatt / ensamt pshyk på norrstrand


Vart fan är värmen ?!

Skönt att vi bor i Island. Pissigaste sommaren någonsin vädermässigt. Har däremot funnits några fina stunder med sol...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c56e2e087c3386e00003a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c56e2e087c3386e00003a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c5737ddf2b3601f000025.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c57529606ee73a1000011.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c57699606ee72a3000022.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c577fe087c3419e000001.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c5785e087c33f9600000b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1382220/images/2012/pic_500c57919606ee72a3000029.jpg" class="image">


Hemma är bra.

Äntligen är vi hemma. Kom hem i fredas morse. Underbart ! Det blev ju regna och blåst under varenda dag så försäljningen sög humöret var ganska svårt att hålla uppe när man stod och frös dom om det vore januari... I fredags fick jag träffa min godis. Vi drack vin hemma hos honom innan de kom lite folk och sen tog vi en sväng ner till Änkans servering. Mycket trevligt. Vaknade till en stor sol vilket inte var igår. Jag, David och Larre tog en tur till gubbholmen och käkade frukost. Kallt i luften så de blev inget bad och heller ingen heldag. På kvällen blev det äntligen stort kalas hemma hos oss. Det var verkligen efterlängtat. Hamnade efter många diskussioner på Tempel med David och Chrille och Freddy. Proppat med folk och svettigt som faaan men kul. Idag är dock en trött dag. Ligger och verkligen hoppas på att kocken ska laga pannkaksfrukost till mig.. Har tjatat om detta i några veckor så man kan ju tycka att det är på sin tid ;)


Dagens uppvak

Vaknade i ett regnigt tält imorse med en känsla av att Patrik träffat någon. Vi har inte pratat på några dagar och jag kan hur jävla konstigt det än låter verkligen känna av honom om vi så är i olika världsdelar.. Jag liksom bara vet så fort det är något som ändras. Den känslan jag hade när jag vaknade var att han träffat någon han tycker om. Jag ringde honom för att kolla läget och mycket riktigt stämde mina aningar. Det var verkligen svårt, tungt och overkligt att höra samtidigt som det på något sätt gjorde mig glad. Under alla våra år har jag haft lätt för att få känslor för andra men inte Patrik just för att han är så mycket mer sluten än vad jag är.. Så på så vis kändes det som att jag måste glädjas för hans skull.. Jag tycker ju om någon annan så det är klart han ska få ha det bra han också men det kändes verkligen också att få det bekräftat, att det är nu vi går vidare... Min älskade fina Patrik... Det kommer aldrig finnas någon så som du ! Men eftersom att vi inte kan vara med varandra så är väll det här priset man får ta, att acceptera att vi går vidare med nya kärlekar hur svårt det än är...


Mobilbloggandet funkar !!!!!

Yes äntligen ! Nu kan jag ventilera när jag vill. Snabb update ! Jag älskar Skåne, jag gör verkligen det och skulle ytan tvekan vilja bo här när jag blir äldre.. Dock har vädret varit helt förjävligt vilket har resulterat i dålig försäljning vilket suger. Spöregn och orkan vind har det varit. Dock har vi haft det mysigt till och från och det underlättar oerhört mkt att vara här med Linn som är en rutinerad tältare och dessutom hela resan varit positiv. Just nu är vi i Sjöbo och kränger och det har trots regn gått ganska bra här idag. Imorgon åker vi nog hemåt och det ska fan bli som en dröm att få sova i en säng och duscha i son egen dusch. Jag luktar fan som en mögglig råttpäls.. Fy fan. Nästa år ska jag om jag så ska få betala dyrt ha en husvagn. Tält funkar en natt och sen är det värdelöst.... En natt till och sen är det äntligen hem till sängen !!!


runnig...

 
 
 
Väntar på Linn.'Väntar på att vi ska åka.
Är trött, sov på herrhagen och det området har fan 1000 fler måsar än Norrstrand alltså.
Tänker så hjärnan går i 2 delar snart.
Jävla komplicerade grejer det här...jag vet " buhu, på mig"
Men fan, ibland får man gnälla lite alltså.
av alla lyxproblem man har här i svedala så är kärleksbiten den jobbigaste alltså..den tär söder hjärnan innifrån liksom.
Vore om man kunde bli imun.
 
Nu ska vi iallafall ner till Skåne och njuta av sol och regn och Sveriges grymmaste marknader.
Siss, skulle göra allt för att du var med oss!
 
 
Freddy skickade precis en låt till mig.
Har hört den många gånger förut men inte lyssnat.
Den är så vacker, texten.
En smula dramatisk och säkert "emo" för många men skitsamma jag älskar den.
Det är det bästa med den här kockjävlen..han uppskattar musik precis så som den ska uppskattas.
 
 
 
Tveksamt om jag kommer skriva något här nu nder veckan..beror på om appen funkar på telen.
Om inte, så fortsätter gnällandet om ca en uke.
 
mors.
 

EFTERLYSNING

 
 

Förra sommaren lyckades jag bli av med 2 st skinnjackor på Ankan.
Jag blev inte alltför ledsen eftersom att jag hade min overdeliga kvar och den är den enda jag bryr mig om och verkligen älskar.
Dn har varit med mig på allt och överallt och den kan jag helt enkelt inte leva utan.
Den här fantastiska jackan och vän sågs senast tidigt i Maj ihop med röda byxor en guns n roses t-shirt och min grårutiga keps.
Det är sista gången jag minns att jag bärt den efter denna dag är den spårlöst försvunnen.
Jag minns inte om jag haft den på mig efter detta...
Jag vill tro att jag frågat precis alla jag känner men för att vara extra säker gör jag även en efterlysning här.
 
En svart kort skinnjacka i storlek 34 med flera dragkedjor.
Den som vet vart denna finns eller hittar den får på fullaste allvar välja mellan 3 månader gratis suntanning, plocka smycken för värde 500,-
Massage timme varje vecka fram till julafton.
Specialdesignat avtal oss emeallan kan även ordnas.
 
JAG ÄR DESPERAT..
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill ni höra på en stört fin sång ?

 
 
Man behöver inte annars gilla Manson för att gilla den här sången.
Den här låten har dom senaste månaderna varit den finaste mest sönderlyssnade låten på min spotify.

jovars.

 
Kan någon vänligen transportera mig till värme ?
Den här sommaren bokstavligen suger vädermässigt,och även på många andra områden.
VEM FAN STYR VÄDRET ?
Blir så upprörd att vi är i mitten av juli och ingenting händer...igår när jag och Peter sattt ute och käkade höll vi på att frysa ihjäl samt blåsa bort.
Blir att ta alla sparpengar till en sista minuten i sept.
Blir så less.
Ja ja ja ja nog om ältandet.
 
Var mycket att göra på jobbet igår, bra kväll med mycket händelser samt otrevliga fulla gäster.
Det va ju mindre trevligt men det har blivit lite av en vana med otrevliga män ( Ska nämnas att det 9 av 10 gånger är män som är fulla och dryga )
Gick hem till kocken på Herrhagen och vaknade upp i hans lägenhet förvirrad och ensam.
Hade sovit så mycket att jag hade missat när han gick.
Mötte upp Franzen och Jennie för en mycket fin fin frukost.
Frukost är dagens viktigaste mål !
 
Nu sitter jag hemma och ser ut över ett golv fyllt av enormt mycket packning som ska med till årets skånetripp.
Först ner till Kivik i 3 dagar och sen vidare till Sjöbo.
Spännande.
 
Jag och Linn som åker.
Ska bli intressant och se om det regnar oavbrutet för då vet ni vem ni hittar incheckad på ett hotell.
Campinglivet i all ära men inte när det regnar.
 
 
För övrigt trist när folk bara hör av sig när dom vill ha något.
Himla ocharmig egenskap.
 
Trevlig Lördag på er.
 

Giselle....

 
 
Är så oerhört tacksam att jag träffat denna människa.
Hon hämtade mig tidgigt imorse och tog med mig till stadshotellet och bjöd mig på frukost.
Bästa hotellfrukosten jag varit med om på riktigt länge för övrigt.
Sen hade hon som alltid världens bästa visioner.
Kändes genast mycket bättre efter de.
 
Sen kom min kära föredetta Svärmor Annkari som jag inte sett på länge, var underbart mysigt att få ha henne och Linn inne hos mig.
Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska stanna.
Peter kommer strax och hämtar mig, vi ska äta mat och skvallra innan jobbet.
 
Känns mycket bättre idag.
Emo tiden kanske blir kortvarig..hahaha.
 
 

bajjjjj

 
 
 
Jag är allt en litan dramat...men med all rätt tycker jag just nu.
Idag blev det klart att Linda & Kristoffer flyttar till Oslo någon gång i September.
Jag har alltså kråkrslottet all alone.
Har erbjudit min kära David till att flytta in men detta är väldigt oklart.
Jag inväntar besked.
Om inte så överväger jag att skita i att hyra ut rummet till någon och bo själv
.Dock snackar vi då om en ganska oskön utgift som varje månad fördubblas.
Detta går inte i dagens ekonomiska situation, därav måste något drastiskt gällande min inkomst ske.
Vad vet jag inte än.
Jag ocg Giselle ska ses imorgonbitti och just för att hon alltid ser lösningar istället för problem så hoppas jag på att vi kan spåna fram något bra.
33300000 miljoner jobbiga tankar om precis allt nu.
 
Kan inte minnas när jag senast var så osäker på precis allting.
Ingenting känns självklart.
Antar att det i slutendan kanske är bra eftersom jag nu kommer få ta väldigt många beslut.
 
Nu kommer strax min kock hit...honom kommer jag verkligen sakna.
På riktigt en av dom finaste killar jag någonsin fått lära känna.
 

När du vet fast att du inte vet...

 
 
På äldre dagar sätter hjärnan igång på helvarv och då är det svårt att hänga med.
Nu är vi här igen.
Den rastlösa personen som alltid vill ha mer är här.
 
Sista tiden jag bodde i Oslo vet vi ju alla att jag var olycklig.
Jag så gott som hatade allt och alla och åkte till Karlstad så gott som varje helg.
När jag beslutade mig för att flytta hem så var det en underbar känsla.
Jag är en person som gärna tyr mig till ett fåtal personer, jag har alltid mycket vänner men ett fåtal jag umgås med väldigt nära. I Karlstad fanns vid den tidpunkten jag flyttade nästan alla mina närmsta vänner och det kändes underbart att få flytta hem till mina kära vänner.
Jag startade butiken och det har varit det mest lärorika och roliga jag någonsin fått ha turen till att göra.
Jag fick dessutom hit Patrik efter 6 månader och under en period hade denna stad allt jag kunde önska.
Sen blev det som det blev nu i våras mellan mig & Patrik... Vänner flyttar, ska flytta, går vidare och rör sig vilket självklart är fullt naturligt.
Nu står jag här förmodligen själv med en lägenhet jag älskar och aldrig vill lämna och funderar på vad det är förutom den och jobbet som ska hålla mig kvar här.
Min rastlöshet tar redan död på mig.
Det kyper i mig.. förra sommarens toppar med alla utekvällar och alla galenskap och allt nytt som skedde där och då verkar inte upprepas och känslan jag börjar få för vår kära stads småsinhet påminner om sur mjölk.
Den känslan är lättare att utstå tillsammans med likasinnade.
 Är osugen på att vara kvar här själv och bli vinkärring tors,fred och Lördag och stå i nylonstrumpisar på torget och äta mos i -24 i december ?
Jag vet, jag låter lite väl bitter och dramatisk nu men det är jag i ett nötskal.
Vad har man för options ?
ska jag flytta någonstans bara för att ?
Vart skulle det isf vara ?
Vad skulle jag jobba med ?
Är jag beredd att ge upp hela min dröm som jag kämpat som ett as för bara för att jag är uttråkad ?
Om jag ska bo kvar här...hur ska jag göra för att inte gnaga av min arm av rastlöshet ?
Samtidigt vill jag ju inte flytta... Jag har fortfarande mängder av fina vänner här. Jag har min älskade lilla butik, har ett till jobb jag faktiskt vad man än tror om det är helt underbart just pga människorna som jobbar där.
Mamma bor här.. Anton bor här. Karlstad är Karlstad..
Men ändå....RÖV.
 
Många frågor här va.
Har varit ute och gått..pratat med Patrik i telefon i evigheter.
Min trots allt enda egentligen trygghet bortsett från Mamma och syster.
Vet att vad jag än gör och vart jag än hamnar så finns han där och hjälper mig att reda ut allt som gör mig galen.
När han säger till mig att det löser sig så känns det alltid så mycket bättre ( trots att denna fras så många gånge har gjort så att jag velat mörda honom)
 
Jaa..hur detta slutar det vet man inte.
Det är iallafall inget som kan hända över en natt en vecka eller månad..
Jag kan lika gärna sjuk i huvudet som jag är komma på nästa vecka att köpa kråkslottet vi bor i och stanna här forever.
Man vet fan aldrig och det är väll det som på något vis är tjusningen med det hela.
 
 
 
 

egen tid.

 
 
 
Oh jisses vad skönt de ska bli att vara själv i detta hem ett par timmar nu.
Det blir ibland lite mycket när både jag och fröken fräken Emeren har män här samt vänner, familj osv.
Nu blir de att spela valfri musik på högsta volym, gå runt i trosor utan bh och kissa med öppen dörr.
 
ching.

snuskigaste som finns.

 
 
Jag har en sak jag vill ventilera om.
Svartsjuka och kontrollbehov jämt emot någon annan.
Detta är alltså de snuskigaste jag vet och dom fulaste egenskaper jag anser att man kan ha.
I min familj har det funnits gott av detta och det är säkerligen därav jag känner så som jag gör för det hela.
En av de första killarna jag var tillsammans med i lite äldre ålder var även en svartsjuk osäker liten jävel som lyckades manipulera mig till att tro att hans beteende och svartsjuka var okej..han fick tillochmed mig att bli svartsjuk på honom och få ett lika äckligt kontrollbehov.
Jag som ALLTID ändå älskat mig själv och trivts så bra med min personlighet och mitt utseende började ifrågasätta om jag verkligen var så himla bra eftersom han fick mig att tro något annat.
När vi 2 avslutade allt och jag träffade Patrik försvann allt sånt.
Om det är något jag och Patrik aldrig haft problem med så är det just det här med svartsjuka eller att försöka äga varnarda.
Jag är så oerhört tacksam för att jag under så många år fick vara med en så självsäker person som inte har dom här sjuka grejerna för sig.
Samma sak nu som när jag träffade Freddy.
Det var bland de första jag la märke till med honom... det finns ingen svartsjuka eller osäkerhet eller någon vilja någonstans att ens försöka ta kontroll över mig.
Jag har nog haft bra med tur som lyckats träffa personer som är så för när jag ser mig runtom på vänner, bekanta och folk rent generellt blir jag ibland rädd.
Hur en person kan bli så förändrad pga någon annan eller låta sig hunsas med bara för att försöka undvika eventuella gräl och utbrott.
 
TILL ALLA PSYOPATER som slår, skriker eller terrar era respektive pga att ni själva är så jävla osäkra på er själva.
Uppsök hjälp, det är hos er problemet ligger. Ni har av någon anledningen dålig självkänsla och är så jävla rädda för att personen ni håller kär ska träffa någon som ser bättre ut, eller är bättre än er. Lägg av med det !! Lär er att älska er själva så kommer de bli så mycket enklare att älska någon annan sen.
 
Och ni som accepterar att era respektive beter er som skit... tänk jävligt noga på om den här personen är värd att förstöra vänskapsrelationer, eventuellta familjerelationer, dra ner din personlighet...osv,
Om du tänker " jaa, man han/hon kommer ändras" då är du  tyvärr helt bränd i huvudet du också.
 
Det va allt.
Tack å Hej.

I know

Detta är inte mycket av en blogg dessa dagar men kan av någon anledning inte längre blogga från mobilen vilket gör att de inte sker lika ofta.

Det som händer i livet är just nu att de har jobbats en hel del men det har även sista veckan också funnits mycket ledighet.
Denna veckan kom de ju helt plötsligt fram lite sol och vi va ett gäng på gubbholmen som avnjöt detta.
Vin och jordgubbar all day long.
Det va kallt i vattnet men ändå såpass ok att jag badade 3 gånger under hela dagen.
Vad mer sker ?
Freddy ska flytta...Han har fått ett sjukt jobberbjudande i Göteborg han tackat ja till så detta umgänge blir inte så långvarigt.
Vi vet båda 2 att distans inte är aktuellt någonstans så vi får väll bara ses tills den sorgliga dagen kommer.
Sen blir det att grina några veckor.

Till veckan blir det massor av jobb.
Jobbar i butiken hela veckan samt på Score mån,tis , fred och Lörd.
Sen på Sönag åker jag ner till Skåne för att inta årets marknader.
Ska bli spännande samtidigt som jag inte vill åka bort nu pga mängder av anledningar...
Mycket pga den här jävla kocken.

Kan någon flytta min butik, min kollega, min familj, mina vänner och mitt hus till Göteborg ?



RSS 2.0